Om oss

Jowa Elektriska grundades av Joachim Wanrop år 2003 under namnet Jowa El & Bygg som fortfarande är företagets juridiska namn.

Vi på Jowa Elektriska

Vårt fantastiska team består Joachim Wanrop (VD) tillsammans med ett härligt gäng kompetenta och skickliga elektriker. Vi har Åsa och Linus på kontoret som gladeligen tar emot frågor och bokningar. Vårt fina kontor hittar ni på Finvids Väg 2 i Upplands Väsby. Välkomna!

Våra mål och vår strävan

Varje kund skall känna full belåtenhet över vårt utförda arbete och känna att den fått det den beställde. Personalen skall ha en rolig vardag, en trygg arbetsplats och ett utvecklande arbete. Vi kämpar dagligen för att bidra till en grönare miljö. Idag består 50% av vår fordonspark av elbilar. Vi siktar på att köra 100% el inom 3 år. Vi sorterar alltid vårt avfall efter utfört arbete. Med rätt installationer, bra materialval och smartare produkter skapar vi hållbara och energismarta lösningar. Tillsammans skapar vi en grönare miljö.

Vårt ansvar - din säkerhet

Vi tillhandahåller ansvarsfull och utbildad personal som levererar hög service samt effektiva och kvalitativa installationer. Företaget är auktoriserat och lever upp till Elsäkerhetsverkets krav och riktlinjer. Du som kund ska känna dig trygg genom att anlita oss, vi sätter fokus på din säkerhet.

Som medlemmar i branschorganisationen Installatörsföretagen håller vi oss uppdaterade om det senaste inom nyutveckling och förändringar inom vårt arbetsområde. Företaget har genom ägare Joachim Wanrop full behörighet.

Läs gärna vidare på Elsäkerhetsverkets hemsida.

Kom i kontakt med oss

För mer information kring våra tjänster, vänligen kontakta oss!