Företag

Företag, BRF, UE, Försäkringsbolag

Företag
Vi hjälper er gärna med alla de tänkbara elarbeten ni kan tänkas vara i behov av. Vi bistår er gärna med tips och idéer inför ombyggnation och frågor gällande materialval. Är ni intresserade av data, IT, larm, billaddning, uppsäkring, ombyggnation eller annat? För oss är inget arbete varken för stort eller för litet.

BRF Bostadsrättsföreningar
Vi har flera brf:er som vi hjälper kontinuerligt med den elhjälp som kan behövas. Allt från att byta armaturer utomhus, i källargångar och byte av stigarledningar. Installationer av laddstolpar för elbilar. Elinstallationer i butiker som ägs av Bostadsrättsföreningen.

Vi har i dagsläget flertal bostadsrättsföreningar som vi hjälper kontinuerligt med de elarbeten som kan tänkas behövas. Är er bostadsrättförering intresserad av en ny samarbetspartner? Då har ni hittat rätt.

UE Underentreprenad
Letar du efter en säker samarbetspartner som UE kan vi vara företaget du söker inom el. Vi tar idag på oss uppdrag som UE och har gott samarbete med både beställare och slutkund. Kontakta oss om ni önskar ett möte.

Försäkringsbolag
Jowa Elektriska hjälper idag försäkringsbolag som UE med arbeten där elen skall justeras efter bla. bränder och vattenskador.

Varmt välkommen att kontakta oss med frågor eller offerter på:
08-590 727 23 eller

Kom i kontakt med oss

För mer information kring våra tjänster, vänligen kontakta oss!